• Kp. Cikalamiring RT. 01 RW. 03
  • 02287886021
  • desaciporeat13@gmail.com

Jambore Lingkungan

15 November 2018 Area 01 Dibaca 239 Kali

Reueus tur Bagja pisan Desa Ciporeat kecamatan Cilengkrang Kabupaten bandung, kaulem di acara jambore Lingkungan, malih tiasa ngeusi acara ku mangrupa sandiwara jeung ngalagukeun saber ciptaan kelompok saber Riksa sarakan ,eta sadaya mangrupakaen hasil gawe nurancage,rempug jukung sauyunan,pamugi kapayuna langkung sumanget langkung ningkat deui 

Silakan tulis komentar dalam formulir berikut ini (Gunakan bahasa yang santun)
Formulir Komentar (Komentar baru terbit setelah disetujui Admin)
CAPTCHA Image
Isikan kode di gambar